Безоперативно лечение на рак вече и за българи

Безоперативният и успешен метод за лечение на рак СyberKnife вече е достъпен и за българи, съобщават ПР-ите на Анадолския медицински център у нас ВИП Комюникейшън. Това е най-новата радио-хирургична технология, която е на разположение на пациентите само в пет града в Европа.В Пловдив вече отвори врати филиал на АМЦ, в който се извършват консултации и изследвания на пациенти. Най-добрите световни специалисти поемат лечението след като е готова диагнозата. Стотици българи, сред които популярни политици, бизнесмени, артисти и спортисти, вече се изследват в пловдивския филиал. Новият метод за лечение на рака се прилага в много малко медицински центрове в Европа.

Повече за метода СyberKnife разказва пловдивчанинът Георги Атанасов (43), който страда от рядко срещан наследствен синдром, претърпял е две операции в България, след което е насочен от български специалисти да се лекува в истанбулската болница. „Само две фамилии в България страдат от моята болест. Първата и втората операция ми направиха през 2002 и 2004 година, третата в Анадолския медицински център – през 2006. Там ме подложиха на най-новия метод за безоперативно лечение СyberKnife. Нямате представа каква е разликата – колко болезнена и мазохистична е операцията, и колко неусетно минава лечението с СyberKnife. Лежах в една чиста зала около 50 минути, без упойка и без да усетя никаква болка. След интервенцията няма престой в болницата – станах, качих се на колата и се прибрах в България. Това наистина уникален метод и би трябвало да имаме такава система и в България. След като у нас има хора с яхти за 5 милиона евро, толкова ли не може да се купи този уникален робот, който струва 12 милиона евро?”, завършва риторично Атанасов.

Според него в Истанбул цените били доста по-занижени от тези в Европа. Средно операция на тумор достига в АМЦ до 10 хиляди евро.

Анадолският медицински център /АМЦ/ в Истанбул, Турция, предвижда преференции за извършване на ин витро за българки, съобщиха от ръководството на клиниката пред български журналисти.

 

 

 

 

 

Следвайте ни във Фейсбук

© 2005 - 2016 PR Agency - VIP Communication. All rights reserved.