Осмото издание на LUXURY Property AWARDS 2018 е на 10 октомври в София

Осмото издание на престижните награди за луксозно строителство, архитектура и дизайн  LUXURY Property AWARDS 2018 ще отличи най-успешните в строителния сектор на 1о октомври 2018 г. в балната зала на хотел Premier Best Western – София.

Конкурсът, организиран за осма поредна година от агенция за публични комуникации VIP Communication PR, ще отличи строителството от високия клас, което доказа, че е на европейско и световно ниво. Организаторите  са инициатори и реализатори на луксозните  строителни изложения VIP Property, които предизвикаха и международен интерес, както в Европа и Русия, така и в други страни. В журито ще участват строителни специалисти от Италия, Русия, Дубай и Абу Даби, главни редактори и журналисти, с ресор Строителство. Над 40 печатни и електронни медии отразяват събитието, което журналистите определиха като българските строителни Оскари.

Изтеглете заявка за участие тук:

Zayavka_Luxury Property Awards 2018

Концепция на събитието:

Конкурсът, организиран за осма поредна година от агенция ВИП Комюникейшън, ще отличи строителството от високия клас, което вече е на европейско ниво. Организаторите  са инициатори и реализатори на луксозните  строителни изложения VIP Property, които предизвикаха и международен интерес, както в Европа и Русия, така и в други страни. В журито ще участват строителни специалисти от Италия, Русия, Дубай и Абу Даби, главни редактори и журналисти, с ресор Строителство. Над 40 печатни и електронни медии отразяват събитието, което журналистите определиха като българските строителни Оскари.

Основната цел на церемонията:

е да подпомогне популяризирането и отличаването на добрите практики в луксозното строителство,  успехите на българските строителни компании и архитекти у нас и по света, да подпомогне техните стремежи за по-добро качество на живот в България. Ще бъдат връчени призове в следните категории: Цялостен принос в луксозното строителство и архитектура, Луксозно жилищно строителство, Луксозно обществено строителство, Луксозен морски, планински и градски комплекс, Луксозен СПА Комплекс, Идеен проект, Пространствен дизайн за интериор и екстериор, Мебелен дизайн, Реновирано Строителство, Локация на годината и други. Две нови категории са включени в номинациите – награди за брокери и агенции на недвижими имоти, както персонални призове за архитекти, строители и инвеститори.

Досегашни носители на престижните призове са най-големите строителни компании у нас – Бигла III, БОРД, ФИЛТО С,  БАРАЖ Груп, Джи Пи Груп, Трейс Груп, Енергоремонт Холдинг АД,  Шарлопов Груп, Перфект Груп,  Арт Е Строй, големи и малки общини, Столичните метростанции и др.

Социално измерение:

Събитието ще популяризира инициативата на PR-агенция ВИП Комюникейшън за подпомагане на социално слаби отличници, които искат да останат да учат и да работят в България. Под патронажа на Ротари Клуб Самоков и ERP България.

Участници: Над 40 медии от печатни и електронни медии, над 100 ВИП гости.

Екип: ВИП Комюникейшън ПР – Организаторът на мащабни събития за популяризиране на най-добрите практики в туризма – Балкански награди за Туристическа Индустрия, наградите за Луксозно строителство, Националните медицински награди, призовете за Значими постижения в бизнеса, за постижения в развитието на морския регион и годишните медийни награди.

Партньори: Италианска търговска камара,  Камарата на архитектите в България, Българска предприемаческа камара, Националната строителна федерация и Международната академия на архитектуратата.

Жури: Чуждестранни експерти като   мистър Клифърд Джон Портлок – един от водещите строителни индустриалци в Англия. Зад гърба си има множество престижни строителни проекти, като сред тях са един от лондонските театри, звеното за ядрено магнитно наблюдение в болница „Хай Уайкомбе“, ниверситетски зали в Оксфорд и Гилфорд, научни лаборатории в Оксфордшир, банки и много жилищни обекти в Англия и Германия,   италианският инвеститор и консултант Микеле Виола, д-р Дийпак Нарвал от Европейския икономически сенат, президентът на International Diplomatic Club – Amicability Сергей Дворянов, представители на браншовите организации и на медийните ни партньори.

Годишните награди LUXURY Property Awards  2018 са организирани и продуцирани от VIP Communication PR. Агенцията има зад гърба си десетки събития, свързани с луксозния бранд, включително най-големите луксозни изложения за яхти, автомобили и имоти у нас.
VIP Communication PR е организатор на годишните награди за значими постижения в бизнеса  Business Awards, както и на наградите за луксозно строителство LUXURY Property AWARDS, на медийните награди Media Awards, както и на наградите за луксозни брандове и бизнес Lifestyle Awards. Агенцията организира и престижна церемония за луксозните брандове от морския регион – Marine Lifestyle Awards.
Представители на българските институции, сред които министърът на образованието проф. Тодор Танев, зам.-министърът на икономиката Даниела Везиева, директорът на Българската агенция за инвестиции Стамен Янев, зам.-министърът на туризма Надя Маринова, кметът на София Йорданка Фандъкова, председатели на парламентарни комисии са връчвали или получавали престижните призове на ПР-агенцията. През октомври 2015 година VIP Communication представи новата си инициатива – НАЦИОНАЛНИ МЕДИЦИНСКИ НАГРАДИ.

VIP COMMUNICATION Agency providing full services in the sphere of advertising, pr, marketing and event management. A leading company, operating on the Bulgarian market since 2005. http://www.vipcompr.com  Sofia, ул. Христо Ценов 8 тел.: + 359 882 03 66 84    + 359 888 104 111

 

 

 

Следвайте ни във Фейсбук

© 2005 - 2016 PR Agency - VIP Communication. All rights reserved.