Избраха VIP COMMUNICATION за официален PR на Вalkan fashion week 2016

Модни дизайнери и представители на модната индустрия от всички балкански страни се събират в София от 11 до 14 май 2016 г. за първото издание на Balkan Fashion Week. Грандиозният форум на фешън индустрията ще дефилира на сцената на Рейнбоу Плаза. Организаторите избраха VIP COMMUNICATION за официален PR на Вalkan fashion week 2016.
Основната цел на Balkan Fashion Week е да подпомогне стремежите на творци от Балканските страни да покажат своите дизайнерски умения и уникални идеи, да създадат контакти и да открият нови възможности за изява и сътрудничество. „С това събитие имаме амбицията да популяризираме не само изкуството “мода“, но и млади дизайнери, нови брандове и утвърдени имена в сферата“, категорични са организаторите на форума.
Balkan Fashion Week има стремеж да покаже връзката между креативността на модата и културното наследство на Балканите. Също така да обедини творци и индустриалци от сектора, да намери по-широка аудитория и международни пазари на Балканската модната индустрия.
С първото издание на “Балканската седмица на модата” ще се постави началото на един съвременен културен проект, който да наложи регионалната модна индустрия на световната сцена. Проектът е воден от идеята да обедини и даде поле за изява на зародилия се вече интерес към креативния свят на Балканите.
„Модата е бизнес, носещ милиарди евро годишно в световен план, но също така тя е и страст, която привлича изключително различни личности от най-високите слоеве на обществото. Освен културно събитие, “Балканската седмица на модата” има за цел да се превърне и в мащабен бизнес проект, който да изгради стабилни и продуктивни връзки с други организации и институции с подобен профил“, допълват инициаторите на проекта Елена Алексиева и Мария Колева. Елена – художествен ръководител на форума, е дизайнер с дългогодишен опит в менажирането на модни брандове и събития. Носител на много модни награди, участвала със собствена колекция в дефиле на Budapest Fashion Week, пролет-лято 2015. Мария Колева – организационен ръководител на проекта, юрист с дългогодишен опит в мениджърството и ръководене на екип, както и в организацията на различни събития, преговори и изготвяне на стратегии за развитие. ПР-кампанията на модния форум е поверена на агенция VIP COMMUNICATION PR и Патриция Кирилова.
Повече информация вижте в сайта на проекта:
http://www.balkanfashionweek.eu/

Следвайте ни във Фейсбук

© 2005 - 2016 PR Agency - VIP Communication. All rights reserved.