Десетото юбилейно издание на LUXURY Property AWARDS в подкрепа на SOS Детски селища

Десетото юбилейно издание на годишните награди LUXURY Property AWARDS 2020 ще отличи отличи строителството от високия клас, което доказа, че е на европейско и световно ниво, категорично е журито на конкурса. В истински форум на най-добрите фирми в луксозното строителство, архитектурата и дизайна ще се превърне церемонията на 30.09. 2020 г. в балната зала на 5-звездния хотел Маринела, съобщават организаторите от ВИП Комюникейшън.

По време на церемонията ще се проведе благотворителен търг с картини на стари майстори в подкрепа на 30-годишните усилия в България на „SOS Детски селища“, а събраните средства ще бъдат дарени на организацията. Благородната инициатива е в продължение на дългогодишната кампания на пиар агенцията за подпомагане на социално слаби отличници, които искат да останат да живеят и работят в България. 

Сдружение SOS Детски селища България е първата гражданска правозащитна организация в страната, която предоставя директна грижа за деца в риск. За първи път след демократичните промени Сдружението предоставя алтернатива на институционалната грижа за деца – грижа в SOS семейство. Сметката за дарители в кампанията „Строителните Оскари в подкрепа на SOS Детски селища“ – България е BG48RZBB91551000365058. 

Сдружението е част от голямото международно семейство SOS Children’s Villages International, което се грижи за близо 2,500,000 деца в 136 страни по света. В България сдружението започва дейността си през 1990 г.
В продължение на 30 години SOS Детски селища България осигурява семейство и здравословна среда за развитието и израстването на деца, лишени от родителска грижа и деца в риск да загубят закрилата на своите родители. Сдружението предлага семеен тип грижа и подкрепа на семейството и активно се застъпва за правата на децата и младежите. 

Заявки за участие тук: Zayavka_Luxury Property Awards 2020

Основната цел на церемонията е да подпомогне популяризирането и отличаването на добрите практики в луксозното строителство, успехите на българските строителни компании и архитекти у нас и по света, да подпомогне техните стремежи за по-добро качество на живот в България“, споделят управляващите съдружници на агенцията – Патриция Кирилова и Дончо Георгиев.
Ще бъдат връчени призове в следните категории: Иновации в строителството, Луксозно жилищно, обществено и бизнес строителство, Най-добра строителна компания, Идеен проект, Реновирано строителство, Локация на годината и др.
Партньори на Строителните Оскари са Италианска търговска камара, Камарата на архитектите в България, Българска предприемаческа камара, Националната строителна федерация и Международната академия на архитектуратата. Специални гости на церемонията ще бъдат Амедео Скиатарела – председател на Международната Академия на архитектурата, кметът на София Йорданка Фандъкова, областният управител на София област – Николай Пехливанов, Георги Григоров – председател на Националната Строителна Федерация, Добромир Ганев – председател на Националното Сдружение за недвижими имоти, Васил Вутов – член на УС на Българска Предприемаческа Камара в строителството и други.
В музикалната програма на престижното събитие ще участват легендата на родната естрада Джина Иванова от Трамвай № 5, младата звезда Цвети Радойчева и др.
Партньори на събитието са козметичният гигант Рефан, лидерите в дигитания печат Фреш Принт и др.
Досегашни носители на престижните призове са най-големите строителни компании у нас – Бигла III, БОРД, АрхСити Строй, АНЕЛ Корпорация, ФИЛТО С, БАРАЖ Груп, Джи Пи Груп, студио БУЛАРХ с арх. Боян Захариев, NOVA CITY GROUP, ЛУКС БИЛД БГ, Ню Билдинг Пропърти, Трейс Груп, Енергоремонт Холдинг АД, Шарлопов Груп, Перфект Груп, Арт Е Строй, Булстрой Груп, арх. Боряна Христова, големи и малки общини, Столичните метростанции и др.
Екипът на ВИП Комюникейшън е организатор на мащабни събития за популяризиране на най-добрите практики в туризма – Балкански награди за Туристическа Индустрия, Националните медицински награди, призовете за Значими постижения в бизнеса на Балканите, както и за постижения в развитието на морския регион.
През 2018 г. златните статуетки бяха връчени от Николай Борисов – заместник областен управител на София област, депутатът от управляващата коалиция Георги Колев и член на комисията по благоустройство, Георги Григоров – председател на Националната Строителна Федерация, Стамен Янев – изпълнителен директор Българска Агенция за Инвестиции, Георги Стоилов -почетен председател на Международната Академия на Архитектурата, акад. Ганчо Попов – собственик на сп. Човешки ресурси, както и от директора за „Развитие на Малки и средни предприятия“ от Изпълнителната Агенция за малки и средни предприятия – Борислав Димитрачков.
Събитието ще популяризира инициативата на PR-агенция ВИП Комюникейшън за подпомагане на социално слаби отличници, които искат да останат да учат и да работят в България. Под патронажа на Ротари Клуб Самоков и ERP България.
Участници: Над 40 медии от печатни и електронни медии, над 150 ВИП гости.
Екип: ВИП Комюникейшън ПР – Организаторът на мащабни събития.
Жури:  Чуждестранни експерти като мистър Клифърд Джон Портлок – един от водещите строителни индустриалци в Англия. Зад гърба си има множество престижни строителни проекти, като сред тях са един от лондонските театри, звеното за ядрено магнитно наблюдение в болница „Хай Уайкомбе“, ниверситетски зали в Оксфорд и Гилфорд, научни лаборатории в Оксфордшир, банки и много жилищни обекти в Англия и Германия, италианският инвеститор и консултант Микеле Виола, д-р Дийпак Нарвал от Европейския икономически сенат, президентът на International Diplomatic Club – Amicability Сергей Дворянов, представители на браншовите организации и на медийните ни партньори.

Годишните награди LUXURY Property Awards 2020 са организирани и продуцирани от VIP Communication PR. Агенцията има зад гърба си десетки събития, свързани с луксозния бранд, включително най-големите луксозни изложения за яхти, автомобили и имоти у нас.
VIP Communication PR е организатор на годишните награди за значими постижения в бизнеса Business Awards, както и на наградите за луксозно строителство LUXURY Property AWARDS, на медийните награди VIP Media Awards, както и на наградите за луксозни брандове и бизнес VIP LifeStyle Awards. Агенцията организира и престижна церемония за луксозните брандове от морския регион – Marine Lifestyle Awards, както и НАЦИОНАЛНИТЕ МЕДИЦИНСКИ НАГРАДИ.
VIP COMMUNICATION Agency providing full services in the sphere of advertising, pr, marketing and event management. A leading company, operating on the Bulgarian market since 2005. http://www.vipcompr.com Sofia, ул. Борис Руменов 9 Г
тел.: + 359 882 03 66 84 + 359 888 104 111

Следвайте ни във Фейсбук

© 2005 - 2016 PR Agency - VIP Communication. All rights reserved.