ВИП КОМЮНИКЕЙШЪН ЗАКРИ СЪБИТИЙНИЯ СЕЗОН С ЛАЙФСТАЙЛ ОСКАРИ

Легендата Димитър Пенев взе Оскара на ЦСКА за Събитие на годината

Гордостта на България – Христо Стоичков, Поли Паскова и създателят на българския болид Росен Даскалов с LIFESTYLE Awards

Легендарният футболен треньор Димитър Пенев и Пламен Марков предизвикаха фурор с появата си на церемонията за LIFESTYLE Оскарите снощи в Гранд хотел България. От името на ЦСКА те получиха голямата награда Събитие на годината за грандиозното отбелязване на спечелената Купа на България преди месец. На тях се падна честта да приемат и златната статуетка за прославилия страната ни в цял свят Христо Стоичков и неговата специална награда „Гордостта на България“.

Събитието е организирано за втора поредна година от агенция за публични комуникации VIP Communication PR.

Специални гости на церемонията бяха зам.-министърът на икономиката Даниела Везиева, изпълнителният директор на Българската агенция за инвестиции Стамен Янев, изпълнителният директор на Българо-китайската търговско промишлена палата Иво Илиев, председателят на Софийската търговско-промишлена камара Георги Чернев, председателят на Националната СПА и Уелнес асоциация Станимир Станков – Стенли, партньорът на благотворителната иницатива на организаторите Наталия Футекова от ERP Academy, главни редактори на печатни и електронни медии, които връчваха престижните статуетки на призьорите.

Първата българска компания, производител на улични и състезателни автомобили – Sin Cars International, получи заслужена награда от годишните Лайфстайл награди.

Стамен Янев връчи статуетката на създателя на болида – Росен Даскалов и пожела логото на БАИ да бъде поставено на българската суперкола. Г-н Янев връчи приз и на козметичния гигант РЕФАН за успешна международна марка.
Зам.-министър Везиева връчи статуетка на една от водещите компании в луксозното жилищно строителство у нас – Ню Билдинг Пропърти ЕООД, с нейния нов проект „Малинова долина 5А“. Инвеститорите от Европроект Билдинг също си тръгнаха с приз за проекта за новa луксозна жилищна сграда в кв. Витоша.

Емблематичните курортни хотели – Роял Спа Велинград и ДЮН в Слънчев бряг, също бяха отличени от LIFESTYLE Awards 2016, както и една от най-утвърдените фирми в туристическия бранш на Балканите – „Караджъ Турс“.

С Лайфстайл Оскар се сдоби и салон Dupissima, в който се разкрасяват родните звезди, както и водещата компания в България за поддръжка и управление на имоти – „Бонанза-Бачорски“. Замъкът „Влюбен във вятъра“ – Равадиново и българският моден бранд SI AMORE, регистриран в Швеция като международна марка също получиха Лайфстайл.
Бившият национал по баскетбол – народната певица Поли Паскова, взе отличие за „Съхранение на традициите и фолклора“. Призът бе връчен от програмния директор на Канал 3 Ива Стоянова.
В музикалната програма на събитието освен Поли Паскова, гостите аплодираха и оперния певец Георги Вангелов, а на сцената му акомпанира Десислава Маркова. Сензацията от Италианския международен музикален фестивал – 8-годишната ученичка от Музикалното училище в София Моника Шахин, също пя за гостите на престижната церемония.
Водещи на събитието бяха актьорът, носител на ИКАР – Симеон Владов и журналистката и ПР Патриция Кирилова. Церемонията продължи инициативата на организаторите от VIP Communication PR за подпомагане на социално слабите отличници под надслов:

ИСКАМ ДА ОСТАНА ДА УЧА И ДА РАБОТЯ В БЪЛГАРИЯ!

Партньори на инициативата са ERP Academy, ВУЗФ и Ротари Клуб Самоков.

Снимки Инж. Пламен Колев, ХАЙЛАЙФ

Следвайте ни във Фейсбук

© 2005 - 2016 PR Agency - VIP Communication. All rights reserved.