ЗАПОЧВАТ НОМИНАЦИИТЕ ЗА NATIONAL MEDICAL AWARDS 2019

Петото издание на годишните награди NATIONAL MEDICAL AWARDS 2019 ще възнагради хуманизма и отговорността на лекари, болници, клиники и екипи с доказани значими постижения в областта.
Церемонията ще се състои на 10 май от 20 ч. в балната зала на хотел МАРИНЕЛА, София.
Приоритет ще имат онези кандидати, които участват в образователни и научни дейности, а също и тези, които имат признанието на обществени и клиентски огранизации, прилагат иновации за по-доброто обслужване на пациентите.

Заявки за участие: zayavka_MEDICAL_AWARDS 2019
Плакетите и престижните статуетки са представителни и могат да бъдат представяни в медицинските центрове, офиси, сайтове, пред клиенти и партньори, като доказателство за професионализъм и репутация.
Номинации
   Лекари, болници, клиники и медицински екипи могат да кандидатстват за Националните Медицински Награда, ако притежават валидни лицензи за съответната медицинска дейност. Номинации ще бъдат правени от браншови организации и специализирани медии и журналисти. Организатор и инициатор на събитието е агенция за публични комуникации VIP COMMUNICATION PR.
Агенцията има зад гърба си десетки престижни събития. Партньори на събитието ще бъдат големи медицински огранизации от всички сфери на медицината.
VIP Communication е организатор на годишните награди за значими постижения в бизнеса Business Awards, също така на призовете за луксозно строителство VIP Property Awards, на медийните награди Media Awards, както и на наградите за луксозни брандове и бизнес LifeStyle Awards.
ПР-агенцията и реализира наградите за постижения в бизнеса в морския регион Marine Lifestyle Awards.

Категории:

GRAN PRIX – Голямата награда за значими постижения в медицината и дългогодишна дейност. Връчва се на лекари-доайени.
Професионално признание
Признание от колеги и пациенти, разширяване знанията и подобряване на уменията си чрез участие в международни и медицински форуми, медицинско образование и т.н.
Медицински Иновации
Ще бъде присъдена на лекар, медицински екип, болница, клиника с доказана далновидност и подход за решаване на здравните проблеми и подобряване на медицинските постиженията чрез въвеждане на нови, иновативни програми.
Критерии за оценка – Разработва новаторски решения за предоставяне на грижите за пациентите в резултат на по-добър достъп , качество, непрекъснатост на грижите, резултати от пациенти.
Best Consulting
Ще бъде присъдена на лекар/екип, който предоставя на клиентите качествена консултация и специализирани услуги .
Критерии за оценка – Перфектна комуникация с други лекари , показваща гъвкавост, надеждност и ангажимент за изключителна грижа за пациента.
Професионализъм в медицината
Присъжда се на лекар/екип/болница, които активно насърчават качеството в медицинските услуги, перфекционизма, въвеждане на иновативни програми с цел по-добро обслужване на клиентите.
Критерии за оценка – Компетентност, надеждност, иновативност.
Добри практики в обратната връзка с клиентите.
Постижения в областта на качеството и безопасността
Присъжда се на лекар/екип/болница, които оптимизират резултатите на пациентите и предпазват здравето от предотвратима вреда.
Критерии за оценка – установяване на най-добри практики в тази сфера. Демонстрират образцово изпълнение на признати клинични услуги. Внедряват програми и услуги за подобряване обслужването и лечението на пациентите.
Доктор на годината
Присъжда се на доктор, който последователно постига високи стандарти в практиката на медицината и е признат за модел за подражание от неговите колеги.
Критерии за оценка – Клинични умения, ръководство, сътрудничество, Клинични иновации
Болница на годината
Присъжда се на болница, която последователно постига високи стандарти в практиката на медицината.
Критерии за оценка – Клинични умения, ръководство,сътрудничество, Клинични иновации
Клинично сътрудничество и работа в екип
Наградата Клинично сътрудничество и работа в екип се представя на екипа, който успешно работи с колеги, съвместно взема решения за засилване на сътрудничеството и откритата комуникация .
Критерии за оценка – Изгражда ефективни взаимоотношения на
сътрудничество между различните групи, които да дефинират и да решават проблемите на пациентите.
Социална отговорност и човешки ресурси в медицината
Присъжда се на лекар/екип/болница, които насочват усилията си доброволно, без да са принуждавани от закона, за постигане на социални и екологични цели по време в техните дейности.
Критерии: Иновации в областите на грижата за здравето на служителите, образованието и откриване на нови работни места. Наемане на специалисти и практическо обучение на студенти по медицина. Благотворителни кампании с цел превенция на населението.
Международно признание
Международно признание за високо ниво на управление, качествени услуги, непрекъснатото подобряване на качеството, както в сферата на обслужването, така и в управлението.

Следвайте ни във Фейсбук

© 2005 - 2016 PR Agency - VIP Communication. All rights reserved.